КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Поліська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Червень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 10:33

    Головна » 2012 » Червень » 21 » Колеги обмінялися досвідом
    10:11
    Колеги обмінялися досвідом

    Колеги обмінялись досвідом

     

    З 12 по 14 червня 2012 року в м. Рівне відбувся спільний семінар профспілкового активу Рівненської та Київської обласних організацій Профспілки на тему: "Соціальний захист спілчан як основа мотивації профспілкового членства”.
    Увага учасників семінару була зосереджена на обговоренні ключових питань соціальоного захисту працівників галузі, реалізації в організаціях Профспілки прав та гарантій освітян, визначених чинним законодавством України.
    Зокрема, начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Вєтров І.В. ознайомив учасників семінару з надбанням та перспективами розвитку системи освіти регіону, зупинився на основних напрямках та практиці застосування принципів соціального партнерства в роботі обласного управління освіти та обласної організації Профспілки.
    Досвідом роботи щодо застосування та розширення засад соціального діалогу з соціальними партнерами, забезпечення достатнього рівня соціального захисту членів Профспілки поділились – голова Рівненськоої обласної організації Профспілки Кравець Ю.І. та заступник голови Київської обласної організації Профспілки Остапенко О.В..
    Значна увага була приділена питанням колективно-договірного регулювання трудових відносин через подальше удосконалення якості колективних договорів та Угод, контролю за їх виконанням.
    Учасники семінару обмінялись думками по суті піднятих питань. Акцентували увагу на прямій залежності мотивації профспілкового членства, іміджу галузевої Профспілки вцілому від рівня соціального захисту спілчан.
    В рамках семінару відбулись зустрічі з профактивом м. Осрог, Демідівського, Радивілівського та Рівненського районів, м. Рівне, які дали можливість профактиву Київщини ознайомитись з практикою та досвідом профспілкової діяльності колег Рівненської області.
    Крім ділового спілкування, для профспілкового активу Київської області, була надана можливість відвідати незабутні для кожного українця духовні та історичні пам’ятки.
    Неповторні враження залишились після відвідування Острозького Державного історико-краєзнавчого заповідника з його замком князів Острозьких, на території якого вийшли в світ знамениті видання Івана Федорова – "Азбука” та вершина його творчості - Острозька Біблія, Національного університету "Острозька академія”, поля знаменитої, драматичної битви загонів Богдана Хмельницького з поляками "під Берестечком”, села Пересопниця, де було сформоване відоме Пересопницьке Євангеліє – українська святиня, на якій нині складають клятву Президенти України.
    Змістовні, плідні зустрічі, обмін досвідом профспілкової діяльності між профактивом Рівненської та Київської областей стали ще одним підтвердженням солідарності їх дій та єдності позицій в готовності захищати інтереси спілчан.

    Переглядів: 487 | Додав: adminpol | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz